Hadiah dari mazaaida.blogspot.com

Assalammualaikum…

Ingat lagi tak sahabat semua pada bulan April yang lalu, mekar ada menyertai sebuah pertandingan anjuran Gubuk Kecil Kembara Jalanan. Pertandingan ini menghendaki semua pesertanya bercucuk tanam dan mengekalkan alam hijau melalui kempen menanam pokok-pokok di sekitar halaman rumah masing-masing.

Kalau dah lupa, meh jenguk link ini Garden of Eden by Mekar.

Melalui pertandingan itu mekar berjaya menggondol hadiah di Tempat yang ke-3. Hip..hip..Horey :lol:

Setelah beberapa minggu menunggu hadiah kemenangan, maka saat yang di tunggu itu muncul jua. HEee..seronoknya dapat hadiah. Maklumlah ini merupakan hadiah yang pertama kali mekar perolehi sejak menceburkan diri dalam dunia blogging awal tahun 2011 ini.

Nak tahu hadiah apa yang mekar perolehi? Jeng..jeng..jeng.. Tutup mata semua 8)

-

-

-

-

Inilah hadiahnya berupa sebuah Diari Islamiah 2011 dan sekeping poskad

 

di samping itu, mekar juga memperolehi hadiah bonus. Apakah hadiah itu ? jeng..jeng..jeng.. hadiahnya berupa :-

 

dua buah diari muslimah menjadikan mekar memperolehi 3 buah diari keseluruhannya. Alhamdulillah :lol:

Dikesempatan ini mekar nak ucapkan terima kasih kepada sdra Maza dan pn aida kerana sudi menghantar hadiah ini sehingga ke muka pagar rumah mekar. Saya sangat menghargainya. Di harap tahun depan saudara dapat anjurkan lagi contest Garden of Eden part 2 pula. Bolehlah follow up mana-mana pokok dan tanaman yang kami (peserta) usahakan ini samada semakin mekar atau layu sebelum kembang   :mrgreen:

 

pst 1 : Kawan-kawan nak hadiah jugak?? Apa kata rajin-rajinkanlah diri anda melibatkan diri dalam contest dan giveaway dari rakan-rakan blogger yang lain pula. Semoga berjaya.
pst 2: sedang berfikir mahu ditulis apa ya dalam diari 3 biji itu :mrgreen:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

42 thoughts on “Hadiah dari mazaaida.blogspot.com

    • mesti la seronok bro..

      oo..bro ada letak komen ker? yg masak2 tu ker? yg tu sbnrnya tak nak publish lagi. tp entah mcmana. tertekan kot. sory menyusahkan :-)

  1. alamak.. salah diarilah.. patutnya maza bagi diari 2011 kesemuanya… aderkk…

    nanti maza kirimkan lagi yg 2 diari itu ya.. heheh.. malu sudah.. sbb malam tu pakat main raba2 aje dan bagi.. aderkk..

    huhuhu.. yg ampun tuan tanah….

  2. Pingback: Definisi Cinta : CetusanHati.com

    • Tq SBC. Orang baru2 ada blog macam sya ni suka juga la join contest. Kebetulan ada masa & material utk sertainya. Sampai masa & ada rezeki lebih, insyaAllah sya pun nak anjurkan contest juga, spt yg SBC lakukan sekarang. Good luck ya

    • TQ. ada byk blogger anjurkan Giveaway skrg. kalu ada yg sesuai, hafiz join la

      psst: smlm singgah blog kamu , ada artikel yg hilang di situ. kenapa sih ? 8O

      • owh.. itu ya..sy reinstall balik wp nya neng..terus artikel lamanya terdelete. ane lupa backup dulu filenya. Maaf ya atas ketidaknyamanan nya..:)

        nga ada apa-apa kok. sekarang sudah ok. cuma trafiknya aja yg udah kabur. Trafik dr SEO. sering aja mereka akan ketemukan “Not Found” di situs itu. Makasih ya beri support untuk saya neng… :) MDHAFiZ.NET recently posted..Sultan Tengah- The First Sultan Of Sarawak Darul Hana

  3. Assalamualaikum, Mekar.
    Wah, tahniah ye dapat hadiah setelah berjinak-jinak dalam dunia blogging ni.Teringin juga nak adakan contest tapi tak tau tajuk apa lagi.Emm, dapat ramai kenalan baru nanti kan…k Mekar.Jaga diri ye.
    Mekar, leh beri contact email Mekar tak?hehe…kut ada personal leh contact kat email je.
    Hadiah poskad yg Mekar terima tu gambar kat Melaka ye.Kena singgah Melaka lah lepas ni.
    Email ain: nurainvivian@gmail.com :wink: nurainvivian recently posted..JANGANLAH LEKA

    • Salam. Tq ain. gumbira sb first time dpt hadiah melalui aktiviti blog ni.
      Oh ain nak buat contest ya? itu kena rajin buat BW baru boleh dpt idea. lagi satu, kumpulkan kenalan ramai2 dulu baru contest tu akan lebih meriah.

      heh..itu gambar kt melaka ker? malunya..sya ingat kt negara mana td :oops:
      Nasib baik ada org melaka tegur :mrgreen:

      orait. nanti sya email kat ain. take care 2 u 2

    • Tq. zaman kerja dulu diari ni byk kegunaannya. skrg duk rumah jer , ideanya tulis resepi masakan.
      Wah cepatnya dpt idea mahu menulis puisi pula.

  4. Eh, rasanya bEe pun dapat juga hadiah ni. wah seronoknya dua2 dapat hadiah dari en. maza.

    #P.S: Domain blog sudah bertukar dari hisyam92.com kepada hisyamz.com. TQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge